159.90 €

Revolutiv 2.0 je lahek in hiter copat, z odličnim oprijemom. Primerni za kratke in srednje razdalje. Ima notranjo nogavico iz neoprena, ki zmanjša možnost uhajanja zemlje ali kamenčkov v sam copat.

Na zalogi

VELIKOST:
BARVA:


  • Revolutiv 2.0 je lahek in hiter copat, z odličnim oprijemom.
  • Ima notranjo nogavico iz neoprena, ki zmanjša možnost uhajanja zemlje ali kamenčkov v sam copat.
  • TWS tehnologija daje občutek, da sta stopalo in copat eno.
  • Tehnologija Dual+ zagotavlja izjemno udobje in blaženje, hkrati pa ohranja tekaški copat hiter in odziven.
  • Revolutiv 2.0 je nadgrajen z novo 2.0. podložno ploščo (rock plate), ki ščiti stopalo pred izjemno neprijaznimi tereni kot so ostre skale.
  • Grip Dynamic podplat s 6mm kramponi daje odličen oprijem na vseh podlagah, nasprotno obrnjeni kramponi na področju pete pa zagotavljajo možnost hitrega ustavljanja.

Če izdelka ni na zalogi, vam sporočimo v najkrajšem možnem času.

Primerni za kratke in srednje razdalje. Zgornji del tekaški copat izdelan iz recikliranega materiala. RL Regular Last: običajno prileganje/vsestranskost, asimetrični prstni del. Dual+ vmesni podplat in podplat: Termoformiran vložek EVA z dvojno gostoto, ki nudi podporo in blaženje na posameznih področjih podplata za večjo dinamiko in udobje. Dynamic D+ Grip podplat: 6 mm kramponi. TWS (Tendon Wrapping System): sistem za večji oprijem pete in gležnjev za večje udobje in stabilnost. Asimetrično oblikovana prstna kapica še dodatno ščiti prste. Anatomska zaščita pete. SpeedLace Lock: Hiter in zanesljiv sistem vezave copat z enim potegom (kompatibilno s standardnimi vezalkami, ki so priložene). Odsevni print. Sistem za pritrditev gamaše na sprednji strani stopala. Padec prsti-peta: 6mm. Višina pri prstnem delu: 17 mm. Višina na petnem delu: 23 mm. NFC tehnologija za dodatne informacije.

Upajte si sanjati svoje sanje

„Verjamem, da če ti ni uspelo doseči cilja -ali nisi dovolj dolgo vztrajal ali pa nisi dovolj velikokrat poizkusil.“
 

Pišite nam

Osebne podatke hranimo in obdelujemo za namene ohranjevanja stika s strankami, informacijsko-tržnega obveščanja in pospeševanja prodaje.

Več o politiki varstva podatkov
2023 © Nordic, Petra Majdič s.p. - Copyright All Rights Reserved