19.99 €

Nagrajeni KUPILKA outdoor vžigalnik ustvarja velike iskre do 3000˚C za kurjenje ognja tudi v vlažnih vremenskih razmerah.

Na zalogi

BARVA:


Nagrajeni KUPILKA outdoor vžigalnik ustvarja velike iskre do 3000˚C za enostavno kurjenje ognja tudi v vlažnih vremenskih razmerah. Opremljen je s kompaktno zaponko in etično izdelano vrvico iz usnja severnih jelenov, njegov varen ročaj pa lahko uporabljate tudi z rokavicami. To bistveno orodje je nujno za vsakega pustolovca na prostem! Zasnovan skupaj s Karu Survival – vodilnim podjetjem, specializiranim za poučevanje bushcrafta in veščin preživetja na vzhodni Finski. Izdelano na Finskem iz evropske ferocerijeve palice. Zatič je stranski proizvod kovinske industrije in površina zatikala ima lahko manjše barvne razlike.

  • Ekološka posoda Kupilka zdrži vrelo vodo in temperature pod ničlo do -30°C.
  • Posodo lahko pomivate ročno v naravi ali doma v pomivalnem stroju.
  • Izdelki so izdelani iz lastnega biomateriala z uporabo EKOenergije, vsak kos pa se lepo stara, a ohranja svoje kvalitete.
  • Kako svež je izdelek, lahko preverite po njegovem lesnem vonju – močnejši kot je vonj, novejši je izdelek.
  • Da bi zagotovili dolgo življenjsko dobo jedi, ne priporočamo, da jih postavite v mikrovalovno pečico, štedilnik ali odprt ogenj.
  • Ob koncu njihove življenjske dobe je mogoče izdelke reciklirati, sežgati za toplotno energijo ali vrniti proizvajalcu za ponovno uporabo.
  • Embalaža Kupilka je izdelana iz recikliranega kartona.
     

Upajte si sanjati svoje sanje

„Verjamem, da če ti ni uspelo doseči cilja -ali nisi dovolj dolgo vztrajal ali pa nisi dovolj velikokrat poizkusil.“
 

Pišite nam

Osebne podatke hranimo in obdelujemo za namene ohranjevanja stika s strankami, informacijsko-tržnega obveščanja in pospeševanja prodaje.

Več o politiki varstva podatkov
2023 © Nordic, Petra Majdič s.p. - Copyright All Rights Reserved