27.99 €

Moominpappa je za svojo družino pripravljen narediti vse. Je tudi radoveden in pripravljen poskusiti nove stvari. Dobavljivo do sredine novembra.

Na zalogi

BARVA:


Moominpappa je za svojo družino pripravljen narediti vse. Uživa v življenju v Moomin Valleyju, a je tudi radoveden in pripravljen poskusiti nove stvari. Pustolovščine so vedno dobrodošle – in na srečo mu pogosto pridejo naproti. Moominpappa je tudi sanjač, ​​ki ima rad viski in družbo dvomljivih prijateljev. Uživa v premišljevanju o velikih življenjskih vprašanjih in si pogosto zapisuje svoja opažanja. Pisanje je za Moominpappa zelo pomembno. Resnično ljubi morje in verjame, da je spreten mornar in ribič.

  • Ekološka posoda Kupilka zdrži vrelo vodo in temperature pod ničlo do -30°C.
  • Posodo lahko pomivate ročno v naravi ali doma v pomivalnem stroju.
  • Izdelki so izdelani iz lastnega biomateriala z uporabo EKOenergije, vsak kos pa se lepo stara, a ohranja svoje kvalitete.
  • Kako svež je izdelek, lahko preverite po njegovem lesnem vonju – močnejši kot je vonj, novejši je izdelek.
  • Da bi zagotovili dolgo življenjsko dobo jedi, ne priporočamo, da jih postavite v mikrovalovno pečico, štedilnik ali odprt ogenj.
  • Ob koncu njihove življenjske dobe je mogoče izdelke reciklirati, sežgati za toplotno energijo ali vrniti proizvajalcu za ponovno uporabo.
  • Embalaža Kupilka je izdelana iz recikliranega kartona.
     

Teža 83 g Višina 60 mm x širina 93 mm x dolžina 165 mm

Upajte si sanjati svoje sanje

„Verjamem, da če ti ni uspelo doseči cilja -ali nisi dovolj dolgo vztrajal ali pa nisi dovolj velikokrat poizkusil.“
 

Pišite nam

Osebne podatke hranimo in obdelujemo za namene ohranjevanja stika s strankami, informacijsko-tržnega obveščanja in pospeševanja prodaje.

Več o politiki varstva podatkov
2023 © Nordic, Petra Majdič s.p. - Copyright All Rights Reserved