21.99 €

Sniff je zelo dobrodušen in včasih malo strahopeten. Sniff obožuje vse dragocene stvari in se navduši, kadar koli jih sreča. 

Na zalogi

BARVA:


Sniff je zelo dobrodušen in včasih malo strahopeten. Sniff obožuje vse dragocene stvari in se navduši, kadar koli jih sreča. Očarajo ga predvsem sijoči, bleščeči predmeti. Sniff kuje veliko načrtov, da bi obogatel, čeprav jim običajno ne uspe. Vendar pa je zanj zelo pomembno, da ima stvari v lasti – in je tudi nekakšen gurman. Sniff rad raziskuje nove stvari z drugimi, vendar se kmalu naveliča in vedno prvi v skupini odneha.

  • Ekološka posoda Kupilka zdrži vrelo vodo in temperature pod ničlo do -30°C.
  • Posodo lahko pomivate ročno v naravi ali doma v pomivalnem stroju.
  • Izdelki so izdelani iz lastnega biomateriala z uporabo EKOenergije, vsak kos pa se lepo stara, a ohranja svoje kvalitete.
  • Kako svež je izdelek, lahko preverite po njegovem lesnem vonju – močnejši kot je vonj, novejši je izdelek.
  • Da bi zagotovili dolgo življenjsko dobo jedi, ne priporočamo, da jih postavite v mikrovalovno pečico, štedilnik ali odprt ogenj.
  • Ob koncu njihove življenjske dobe je mogoče izdelke reciklirati, sežgati za toplotno energijo ali vrniti proizvajalcu za ponovno uporabo.
  • Embalaža Kupilka je izdelana iz recikliranega kartona.
     

Teža 49 g Višina 50 mm x širina 76 mm x dolžina 136

Upajte si sanjati svoje sanje

„Verjamem, da če ti ni uspelo doseči cilja -ali nisi dovolj dolgo vztrajal ali pa nisi dovolj velikokrat poizkusil.“
 

Pišite nam

Osebne podatke hranimo in obdelujemo za namene ohranjevanja stika s strankami, informacijsko-tržnega obveščanja in pospeševanja prodaje.

Več o politiki varstva podatkov
2023 © Nordic, Petra Majdič s.p. - Copyright All Rights Reserved