23.98 €

Limona - 450gr

Na zalogiKALORIJSKO IN S SLADKORJEM NIZEK NAPITEK – BOGAT Z VITAMINI IN MINERALI
HITRA REHIDRACIJA PODALJŠA OBDOBJE MAKSIMALNE FIZIČNE DEJAVNOSTI
VEGANSKO

450 g – 30 x 500 ml

Chimpanzee Hidracijski Napitek je zelo učinkovit rehidracijski ionski napitek za vse športe.

Vsebuje 5x manj sladkorja in kalorij ter več mineralov in vitaminov v primerjavi z običajnimi ionskimi napitki. Zasnovan je za hitro rehidracijo in je primeren za športne aktivnosti do 1 ure ali za napolnitev tekočin in mineralov v zahtevnih delovnih dneh.
Ionski in vitaminski napitek za rehidracijo Chimpanzee nenehno kompenzira izgube vode. Pokriva povečano potrebo po vitaminih in mineralih, predvsem po Na, K, Mg, Ca, Cl, P in Mn, Zn Fe, Cu itd.

Ta napitek obnavlja izgubljene zaloge energije, nadomešča pomanjkanje vode in elektrolitov ter tako izboljša termoregulacijo telesa in zmanjša tveganje za krče.

Priprava in uporaba:

Priporočamo, da ga pripravite v rahlo hipotonični koncentraciji, pijete pred vadbo, med vadbo pa pijete majhen odmerek vsakih 10-15 minut, približno 100-150 ml.

Ta napitek obnavlja izgubljene zaloge energije, nadomešča pomanjkanje vode in elektrolitov ter tako izboljša termoregulacijo telesa in zmanjša tveganje za krče.

 

Sestavine:

Glukoza, sredstvo za uravnavanje kislosti: citronska kislina, natrijev citrat, natrijev klorid, kalcijev laktat, kalijev citrat, kalijeve soli trihidrogen fosforjeve kisline, magnezijeve soli citronske kisline, aroma, vitamin C (L-askorbinska kislina), sladilo: steviol glikozidi, kalcijev D-pantotenat.

Lahko vsebuje sledi mleka, soje, glutena in beljaka.

 

 

Upajte si sanjati svoje sanje

„Verjamem, da če ti ni uspelo doseči cilja -ali nisi dovolj dolgo vztrajal ali pa nisi dovolj velikokrat poizkusil.“
 

Pišite nam

Osebne podatke hranimo in obdelujemo za namene ohranjevanja stika s strankami, informacijsko-tržnega obveščanja in pospeševanja prodaje.

Več o politiki varstva podatkov
2023 © Nordic, Petra Majdič s.p. - Copyright All Rights Reserved